You are currently viewing Έφθασε το νέο Citroen C4 C-Cross – Δοκιμάστε το και απολαύστε οδήγηση με άνεση και ασφάλεια

Έφθασε το νέο Citroen C4 C-Cross – Δοκιμάστε το και απολαύστε οδήγηση με άνεση και ασφάλεια

Ο υπεύθυνος του Τμήματος Πωλήσεων της καθετοποιημένης μονάδας PEUGEOT- CITROEN στην Ξάνθη , κ. Αθανασιάδης Αθανάσιος μας συστήνει το καινούριο το νέο Citroen C4 C-Cross – To μοντέλο της Citroen, στη νέα του γενιά, αλλάζει ριζικά και λανσάρεται στη ελληνική αγορά

Υπάρχουν διάφορα χρηματοδοτικά  προγράμματα για την απόκτηση του και μέχρι 84 μήνες εξόφληση  μέσω όποιου τραπεζικού ιδρύματος επιλέξει ο αγοραστής. 

Ο υπεύθυνος του Τμήματος Πωλήσεων της καθετοποιημένης μονάδας PEUGEOT- CITROEN στην Ξάνθη , κ. Αθανασιάδης Αθανάσιος  μας παρουσίασε το νέο μοντέλο και  τόνισε μεταξύ άλλων «…Έχουμε την χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσουμε το νέο Citroen C4 C-Cross , που μόλις ήρθε στην Ελλάδα  και διατίθεται σε κινητήρες βενζίνης, ντίζελ και σε ηλεκτρικό με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους για την αγορά  του και συνοδεύεται με 5 χρόνια εγγύησης και δυο χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας…»

Το καινούριο μοντέλο  της Citroen στην μικρομεσαία κατηγορία έχει crossover χαρακτήρα, με έμφαση στην ποιότητα, τους χώρους και φυσικά την άνεση.

Η Ασφάλεια  που παρέχει συνοδεύεται από 6 αερόσακους με ABS kai ESP τελευταίας γενιάς  και έχει λάβει 5 αστέρια στα crush test και είναι από τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα της κατηγορίας του!

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Αθανασιάδης «… Όταν πατάμε λευκή γραμμή αμέσως ενημερώνεται ο οδηγός μέσω  ηχητικής ειδοποίησης και αυτόματα το τιμόνι  επανέρχεται στην κανονική θέση πορείας ..»

Συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός SUV (σε ότι αφορά τον χαρακτήρα και την απόσταση από το έδαφος), ενός κουπέ (σε επίπεδο σχεδίασης) και ενός σεντάν (από πλευράς χώρων και πρακτικότητας) και τοποθετείται στην μικρομεσαία κατηγορία. Η άνεση των επιβατών ενισχύεται από τον υπέροχο εσωτερικό χώρο, με κύρια χαρακτηριστικά του την ευρυχωρία,  τον μεγαλύτερο στην κατηγορία χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, των έξυπνων αποθηκευτικών χώρων.

Οι εντυπώσεις των πελατών και υποψήφιων αγοραστών  που θέλησαν να δοκιμάσουν και να οδηγήσουν  το νέο μοντέλο  Citroen C4 C-Cross επικεντρώνονται κυρίως στην  σταθερή οδηγική του συμπεριφορά , στην όμορφη σχεδίασή του και φυσικά στην άνεση που προσφέρει ο εσωτερικός εξοπλισμός του και τα αναπαυτικά του καθίσματα.

Τέλος αξίζει να τονιστεί πως αν και πρόκειται για ένα εντελώς νέο μοντέλο, το Citroen C4 C-Cross  διατίθεται σε τιμές που παραπέμπουν σε μικρότερη κατηγορία, προσφέροντας παράλληλα  ένα πολύ ικανοποιητικό πακέτο εξοπλισμού.

πηγή: https://xanthipost.gr/2021/03/24/video-%ce%ad%cf%86%ce%b8%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-citroen-c4-c-cross-%ce%b4%ce%bf%ce%ba%ce%b9%ce%bc%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/