Καλωσήρθατε στον κόσμο της Citroen

Η CITROEN παρουσιάζει το νέο της SUV, το C5 Aircross. Ένα καθαρόαιμο SUV με στιβαρή και μυώδη σχεδίαση,  μεγάλους τροχούς, αυξημένη απόσταση από το έδαφος και 100% αυθεντική προσωπικότητα Citroën. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της έντονης προσωπικότητάς του νέου SUV C5 Aircross αποτελούν τα Airbump®, οι μεγάλοι τροχοί διαμέτρου 720χλστ., τα 23 εκατοστά της απόστασης από το έδαφος,  τα πλευρικά μαρσπιέ με τα προστατευτικά φρύδια στα φτερά, οι μπάρες οροφής, αλλά και η πλούσια γκάμα επιλογών εξατομίκευσης.

Πλήρως εναρμονισμένο με το προγράμμα Citroën Advanced Comfort®, το νέο SUV C5 Aircross είναι αδιαμφισβήτητα το πιο άνετο SUV στην κατηγορία του, χάρη σε δύο αποκλειστικές καινοτομίες της Citroën: την ανάρτηση με τα Hydraulic Progressive Cushions® και τα καινοτόμα καθίσματα ‘Advanced Comfort’. Τα τρία ανεξάρτητα, συρόμενα, με ρυθμιζόμενη κλίση, και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, χαρίζουν στο C5 Aircross τον τίτλο του πιο εύκολα διαμορφώσιμου και του πιο ευρύχωρου SUV της κατηγορίας του. Η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών φτάνει έως τα 720 λίτρα με την πλάτη των πίσω καθισμάτων σε όρθια θέση, θεμελιώνει νέα στάνταρ στην κατηγορία. Τέλος, με τις 20 τεχνολογίες υποβοήθησης οδήγησης και τις έξι τεχνολογίες δικτύωσης, δικαιωματικά θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το νέο SUV C5 Aircross ως ένα αυθεντικό SUV του μέλλοντος.

  •  

ΝΕΟ ΚΙΒΩΤΙΟ EAT8, ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ EURO 6.2

Tο νέο SUV C5 Aircross διατίθεται με υπερσύγχρονους κινητήρες βενζίνης και diesel, τελευταίας γενιάς προδιαγραφών Euro 6.2.  Κύριο χαρακτηριστικό τους η άριστη ισορροπία μεταξύ οικονομίας και επιδόσεων ενώ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή το νέο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων EAT8 (Efficient Automatic Transmission)

ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Το νέο C5 Aircross SUV διαθέτει πανοραμική ηλιοροφή. Οι γυάλινες επιφάνειες περιφερειακά του αμαξώματος τονίζουν ακόμα περισσότερο το ρευστό σχεδιασμό της οροφής και η κατάληξη με το χαρακτηριστικό χρωμιωμένο “C” αντικατοπτρίζει ιδανικά την ευρυχωρία στο εσωτερικό του. Το πίσω μέρος, φαρδύ και ψηλό, συμβάλλει στη δημιουργία ενός κορυφαίων διαστάσεων χώρου αποσκευών (720 λίτρα με την πλάτη των πίσω καθισμάτων σε όρθια θέση). Τα πίσω φωτιστικά σώματα αποτελούνται από τέσσερις ελλειψοειδείς μονάδες LED που ξεχωρίζουν σε κάθε πλευρά του αυτοκινήτου.

ECO Driving

Η Citroën μελετά τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των οχημάτων της, ήδη από το στάδιο του σχεδιασμού. Η μείωση της κατανάλωσης είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της προσέγγισης. Το αυτοκίνητο που έχετε αγοράσει (ή σκοπεύετε να αγοράσετε) ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα αυτό.