Η Γαλλική "Art du Voyage" To νέο DS 7

ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ

 

Εμπνευσμένη από το πρωτότυπο DS E-TENSE, είναι και η πίσω στυλιστική υπογραφή με φωτισμό 3D Full LED η οποία φέρει ένα τρισδιάστατο σχέδιο σε μορφή κέλυφους. Για να επινοήσουν τα συγκεκριμένα φώτα οι ειδικοί της DS Automobiles, στηρίχθηκαν σε μοναδικές τεχνολογίες αιχμής χρησιμοποιώντας τη χάραξη με laser, εξασφαλίζοντας μοναδική υψηλή ευκρίνεια σε κάθε οδηγική σας διαδρομή

Χαρισματικό, μυώδες και ελκυστικό, το DS 7 CROSSBACK αναδεικνύει την έντονη προσωπικότητά του χάρη στις έντονες σχεδιαστικές αντιθέσεις των γραμμών των, αντανακλώντας δύναμη της προσωπικότητάς του. Η αρμονική αυτή συνύπαρξη των αντιθέσεων είναι το αποτέλεσμα του εκλεπτυσμένου σχεδιασμού και της τελειότητας.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΟΙ "DS INSPIRATIONS"

 

 

Η νέα συναρπαστική φιλοσοφία της DS Automobiles, έρχεται για να αλλάξει την έννοια της πολυτέλειας και της οδηγικής άνεσης. 4 διαφορετικοί σχεδιαστικοί κόσμοι με την ονομασία “DS Inspirations” σχεδιάστηκαν με γνώμονα τη εμπνευσμένη προοδευτική και αυθεντική γαλλική κομψότητα.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σχεδιάσαμε τη θέση οδήγησης του DS 7 CROSSBACK έτσι ώστε κάθε χειριστήριο να βρίσκεται ακριβώς στα χέρια σας. Με αυτό τον τρόπο σας παρέχεται η δυνατότητα να αφοσιωθείτε ολοκληρωτικά στην απόλαυση της οδήγησης, ή απλά να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας το εκπληκτικό ηχοσύστημα FOCAL Electra® με τα 14 ηχεία.

Only You

Μόλις αποκτήσετε ένα αυτοκίνητο της DS Automobiles αποκτάτε αυτόματα πρόσβαση στην γκάμα των αποκλειστικών υπηρεσιών ‘Only You’. Εμπνευσμένες από εσάς και υλοποιημένες για εσάς, οι εν λόγω υπηρεσίες έχουν διαμορφωθεί αποκλειστικά για εσάς και είναι προσαρμοσμένες στην κάθε σας ανάγκη ενώ αποτελούν και τον ακρογωνιαίο λίθο της εμπειρίας DS και την απόδειξη της δέσμευσής μας προς εσάς.