Ολοκαίνουργια MG #YouDriveUs

Με την αναγέννησή της, η MG παρουσιάζει ένα πλήρως εξοπλισμένο οικογενειακό SUV: το MG ZS. Το MG ZS είναι ένα κομψό και άνετο αυτοκίνητο, ιδανικό για πολυάσχολες οικογένειες που αναζητούν τις αποδράσεις, χωρίς να θυσιάζουν την πρακτικότητα ή το στυλ.

Ιδανικό για οδήγηση στην πόλη, το MG ZS είναι μια έξυπνη επιλογή για τους οδηγούς που αναζητούν ένα ευρύχωρο και πρακτικό όχημα σε συνδυασμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Ασφαλή ταξίδια

Με τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, σε κάθε περίπτωση το MG ZS θέτει πάντα την ασφάλεια ως κορυφαία προτεραιότητά της.
Ενεργητική ασφάλεια
Το MG ZS , στις εκδόσεις Luxury Pack & Luxury Plus περιλαμβάνει τα συστήματα Blind Spot Monitoring (Ανίχνευση τυφλού σημείου) και Rear Traffic Alert (Προειδοποίηση οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας) για την πρόληψη και την αποφυγή πιθανών ατυχημάτων.


Κάμερα 360° για ασφαλείς ελιγμούς στάθμευσης

Το MG ZS είναι εξοπλισμένο με κάμερα παρκαρίσματος 360° που εξασφαλίζει απρόσκοπτη ορατότητα ακόμα και στις πιο στενές θέσεις στάθμευσης.

* Διαθέσιμη στις εκδόσεις Luxury Pack & Luxury Plus

Στιβαρό πλαίσιο


Η στρεπτική ακαμψία του αμαξώματος του οχήματος είναι 18.400 Nm, διαθέτει δομή κλωβού ασφαλείας σχεδιασμένη για να απορροφά ενέργεια και όλα τα υλικά αποτελούνται από χάλυβα υψηλής αντοχής σε εφελκυσμό.

compact SUV ZS

Το compact SUV ZS των 4,32 μέτρων που διατίθεται σε εκδόσεις που καταναλώνουν βενζίνη ή ρεύμα.

Η βασική έκδοση βενζινοκινητήρα αφορά τον 4κύλινδρο 1.5 VTI-tech που αποδίδει 106 ίππους και 141 Nm, και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων.

Ακολουθεί η υπερτροφοδοτούμενη έκδοση με τον 3κύλινδρο 1.000άρη T-GDI των 111 ίππων και 160 Nm, που εφοδιάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων.

η επιστοφη της mg motors στην ελληνικη αγορα

Η MG Motor ξεκινά την εμπορική της δραστηριότητα στη χώρα μας με πλήρη γκάμα μοντέλων που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες.

Η MG Motor επέστρεψε στη χώρα μας και σήμερα ξεκινά με κάθε επισημότητα η εμπορική της δραστηριότητα. Η γκάμα της MG Motor αποτελείται από πέντε διαφορετικά μοντέλα, τόσο συμβατικής τεχνολογίας όσο και εξηλεκτρισμένα (ηλεκτρικά και plug-in hybrid).

MG iSmart LITE

Ένα έξυπνο σύστημα δικτύωσης που ενσωματώνει την επικοινωνία του αυτοκινήτου, του Διαδικτύου και του χρήστη. Έτοιμοι να συνδεθείτε με το μέλλον;