Συνεργασια - εξυπηρετηση

Αθανασιάδης Γ. & ΣΙΑ ΕΕ

Η εταιρεία «Αθανασιάδης Γ. & ΣΙΑ ΕΕ» ιδρύθηκε το 1973 από τους Αδερφούς Αθανασιάδη με αντικείμενο εργασιών την εμπορία αυτοκινήτων καινούριων και μεταχειρισμένων και  το χονδρικό εμπόριο ανταλλακτικών φανοποιείας aftermarket στη Βόρειο Ελλάδα.

Ιστορια

Η ιστορία μας είναι η μεγαλύτερη εγγύηση του άψογου αποτελέσματος που σας προσφέρουμε


Το 1988 η εταιρεία υπογράφει σύμβαση συνεργασίας με τη LIONHELLAS και πλέον είναι αποκλειστικός διακινητής των αυτοκινήτων PEUGEOT για την Ξάνθη. Το 1998 εγκαθίσταται στην καθετοποιημένη μονάδα στο 1ο χλμ. Ξάνθης Κομοτηνής, όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα. Τον Ιανουάριο του 2013, λύεται η συνεργασία με την LIONHELLAS και έκτοτε συνεχίζει η εταιρεία το εμπόριο παντός τύπου και μάρκας καινούριων αυτοκινήτων, ιδιαίτερα δε με αυτοκίνητα της μάρκας PEUGEOT και CITROEN, ενώ το 2014 αναλαμβάνουν τα ηνία της επιχείρησης η δεύτερη γενιά της οικογένειας Αθανασιάδη με μπροστάρηδες τους Αθανασιάδη Αθανάσιο και Αθανασιάδη Γεώργιο.

Οι αρχές μας

1

Εξυπηρέτηση

Ακούμε με προσοχή τις ανάγκες σας με μόνο σκοπό την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης. Προτείνουμε με βάση την εμπειρία μας και την εξειδίκευσή μας.

2

Πάθος

Είμαστε προσηλωμένοι στο έργο μας γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε, σεβόμαστε αυτό που είμαστε και φιλοδοξούμε αυτό που θα γίνουμε.

3

Εξέλιξη

Ακολουθούμε όλες τις σύγχρονες εξελίξεις, επιμορφώνοντας διαρκώς και μετεκπαιδεύοντας τα στελέχη μας και εξοπλίζοντας το τεχνικό τμήμα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες.

Εταιρικοί Πελάτες

simos

Λαφτσόπουλος Συμεών

“Στην εταιρία Αθανασιάδης Γ. & ΣΙΑ ΕΕ βρήκα ανθρώπους με όρεξη και διάθεση να με εξυπηρετήσουν και να λύσουν τα προβλήματα που είχα με το αυτοκίνητό μου.”

Elly Brett

Business Operations, Bewarx

“For over 10 years, Lunno has consistently proven their ability to understand our business needs and help us outperform our expectations.”

Jenna Ballard

VP Marketing, Wico

“When we needed help to manage the strategy and rollout of a complex marketing plan, Lunno turned out to be the perfect partner.”